Ventilation

I dag ved vi, hvor vigtig ventilation er for indeklimaet og for vores helbred. Vi opholder os mere indendørs, så indeklimaet spiller en væsentlig større rolle for vores helbred, end det hidtil har gjort.

Vi tilbyder ventilationsløsninger, der er med til at sikre en forbedring af indeklimaet. Vi lægger vægt på den optimale løsning – både i kvalitet og pris.

De fleste af vores ventilationsanlæg kan leveres med entalpi-modstrømsveksler, som har klare fordele i både vinter- og sommerhalvåret sammenlignet med en almindelig modstrømsveksler.

I vinterhalvåret overføres luftfugtigheden fra udsugningsluften til indblæsningsluften, hvilket gør, at luftfugtigheden holdes på et behageligt og stabilt niveau. Det vil sige, at luften indendørs ikke bliver tør, som kan forårsage revnedannelser i træværk, som f.eks. trægulve og møbler – samt udtørring af slimhinder, irriterede øjne og næse.

I sommerhalvåret overføres luftfugtigheden fra friskluften til afkastluften, hvilket gør, at varmen i boligen bliver mere tør end fugtig. Tør varme opleves som mindre generende end fugtig varme. Det vil sige, at størstedelen af fugten i luften udenfor ikke kommer ind i boligen, men bliver sendt direkte ud igen.

Endvidere reducerer entalpi-modstrømsveksleren risikoen for overførsel af skimmel, bakterier, samt lugt fra udsugningsluft til indblæsningsluft.

Kondensafløb er desuden ikke nødvendigt ved brug af entalpi-modstrømsveksler, da anlægget arbejder uden kondensering i varmevekslere.

Entalpi-modstrømsveksleren er det optimale valg, for at sikre et behageligt indeklima året rundt.

Mere information
I menupunktet VENTILATION finder du i undermenuerne brochurer på vores forskellige produkter og modeller. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – se under menupunktet KONTAKT.