Hvem er vi?

BUCCMA ENERGY blev stiftet i 2007 af tre personer, hvis passion ligger indenfor alternativ energi. Firmaet består i dag af et dedikeret team, der brænder for bæredygtige energiløsninger. Vi er konstant på forkant med udviklingen indenfor vore kerneområder og tilstræber hele tiden at kunne tilbyde dig markedets bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hovedsageligt med produkter indenfor den grønne energisektor, og har mere end 15 års erfaring indenfor ventilation, varme og solceller.

Hos BUCCMA ENERGY fokuserer vi på at hjælpe dig med at analysere dit behov indenfor ventilation, varme og/eller solceller og måske endda en kombination heraf. Dermed sikrer vi dig, at du får den helt rigtige løsning.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores produktsortiment, således vi kan opfylde kundernes krav og ønsker. Når vi udvælger vores leverandører til nye produkter, lægger vi stor vægt på deres leveringssikkerhed, kvalitet med tilhørende dokumentation samt garanti, således vores kunder opnår den bedste tryghed.