Varme

Det er både dyrt og besværligt at opvarme større lokaler med almindelig centralvarme. Derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger indenfor kaloriferevarme og lufttæpper til fornuftige priser.

Det kan til tider være vanskeligt at opvarme større lokaler med højt til loftet med almindelige centralvarmeanlæg. Derfor viser kaloriferevarme sig ofte at være den bedste løsning, når det kommer til sports- og produktionsfaciliteter, lager- og industrihaller samt butikker og værksteder m.m. Står du derimod og grubler over en for høj varmeregning pga. for mange eller for hyppigt åbne døre, er et lufttæppe svaret på dit problem.  

Hos BUCCMA ENERGY har vi derfor specialiseret os i netop disse løsninger, så vi i dag er stolte af at kunne levere kaloriferer og lufttæpper i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Kaloriferevarme er en effektiv måde at opvarme større lokaler og bygninger, der i al sin enkelhed opvarmer luften i rummet ved at cirkulere den allerede tilstedeværende luft gennem varmeveksleren, der bliver tilført varmt vand fra centralvarmeanlægget. Denne prisbesparende løsning sikrer en hurtig og effektiv opvarmning af rummet, god varmekomfort samt enkel installation takket være den lave egenvægt og tilhørende multifunktionsbeslag, der gør det muligt at montere kaloriferen på væg og i loft. 

Ved problemer med kold udefrakommende luft fra dør- og portåbninger kan vores ny-introducerede serie af lufttæpper være løsningen. Disse er velegnede til brug i butikker, hoteller, kontorer, restauranter samt lignende offentlige bygninger. Lufttæpperne sikrer en barriere mellem den kolde udeluft og den opvarmede indeluft og installeres normalt på steder, hvor døren står åben – eller åbnes ofte. Derved undgås trækgener, og der kan bibeholdes en behagelig indetemperatur.

Under menupunktet VARME finder du brochurer på vores forskellige produkter og modeller, men ønsker du yderligere informationer, eller har du bare et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du i bunden af hver side og under menupunktet KONTAKT.